Info - Shopify

Gruppering, Lager & Logistik

Gruppering

Shopbox kategoriserer varer på enten ‘Forhandler’ eller ‘Produkttype’. Det er vigtigt at have denne opsætning på plads for at komme nemmest i gang.

Sådan foretager du synkronisering af lager, hvis du har flere butikker i Shopify:

Shopbox kan synkronisere hver af dine lokationer i Shopify op mod afdelinger hos os.

I tilfælde af at du har lager for flere butikker i shopify, skal du blot matche lagerne 1-1 med afdelingerne i Shopify.

Hvis du kun har én butik:

Hvis du kun har én butik hos, så skal du være opmærksom på, at du ikke har varer fordelt ud på flere butikker i Shopify.

Hvad er SKU-kode og hvad betyder det for mig?

SKU-koder er en vigtig del af logistikken, da det gør det nemmere at organisere varer og varianter. SKU-koder er ikke påkrævet for at synkronisere med Shopbox, så bruger man ikke dette, så skader det ikke for overførslen til POS.

Stregkoder - hvad skal jeg vide om dem?:

Stregkoder gør det nemmere at ekspedere, hvis man har en scanner. og det kan tage tid at slå dem alle ind når man opretter varer i Shopify. Her kan Shopbox hjælpe og automatisk generere en stregkode til alle varer og varianter ved import. For at få glæde af disse stregkoder, kræver det selvfølgelig at man kan printe nogle labels og prismærker. Dette understøtter vi allerede og det kan du læse mere om her.