Deaktiver Mobilbetaling/Betalingslinks på Sum-Up

Denne artikel beskriver hvordan du deaktiverer mobilbetaling på Sum-Up

Når du trykker på "Kort" i din Shopbox app, kan du opleve at have både "Mobilbetaling" og "Kort" at vælge mellem.

Hvis du gerne vil slå Mobilbetaling fra med en Sum Up terminal, kan det gøres således:

1. Gå ind i app store, hent SumUp appen ned
2. Åbn din SumUp app, og Login
3. Naviger til "Mere" nede i bunden i højre side
4. Tryk på Betalingslinks
5. Tryk "Deaktiver betalingslinks" - Hvis du har foretaget mobil betaling, skal du trykke på indstillingsikonet oppe i højre hjørne for derefter at fjerne markeringen på "Betalingslinks"
6. Luk din SumUp app helt ned

7. Slet Sum-Up Appen

8. Åbn din Shopbox app
9. Lav en testtransaktion for at bekræfte at det virker