Opsætning & Info – Dinero

Her kan du læse om, hvordan du sætter din integration op til Dinero

Opsætning

Simpel integration til Dinero:

1. Opret en Dinero konto

2. Gå til indstillinger i Dinero, som du finder i øverste højre hjørne, og opret en adgangsnøgle.
  3. Giv adgangsnøglen navnet: Shopbox
  4. Kopier adgangsnøglen og log ind på My.shopbox.com
  5. Gå til indstillinger, vælg fanen "Integration" og tryk på ikonet for Dinero
  6. Indtast adgangsnøglen samt dit forretnings-ID. Du finder dit forretnings-ID i nederste venstre hjørne i Dinero.
  7. Vælg dine salgskonti (ofte konto 1000) – Vælg derefter modkonti på dine betalingsformer: Kontanter, Dankort, Mobilbetalinger og Gavekort.
  8. Herefter kommer dine dagsafstemninger direkte ind på kassekladden, hvor du efterfølgende kan godkende dem.