1. Shopbox help resources
  2. Shopbox POS - Point of Service

Dækningsgrad på kurven

Tjek om du kan give mere rabat på ordren og hvor meget du tjener.

For brugere der er manager eller admin, kan man nu få adgang til “Dækningsgrad på ordren” i listen over øvrige funktioner i kurven.I vinduet kan man se alle de varer der er i kurven og de rabatter der er givet. Her vises provenu efter at varens omkostning er trukket fra, og se om er enkelte vare der sælges under indkøbspris og se hvad den samlede dækningsgrad er for kurven.

Klik på de 3 prikker i venstre side af skærmen og i menuen kan du vælge "se dækningsgrad"

Contribution rate 1