iPad opsætning

Få en optimal udbytte af Shopbox ved at opsætte iPad'en korrekt helt fra starten

Hvis du skal bruge iPad'en til dine fremtidige transaktioner, er det vigtigt at være opmærksom på at følgende features i starten af opsættelsen skal godkendes, før du kan bruge den sammen med Shopbox:

• Del placering

• Del data med Apple

• Del med App-udviklerne

For at godkende dem, skal du blot trykke på "Acceptér" og "Fortsæt".

Vi anbefaler altid at du opretter et nyt AppleID til din Shopbox konto, således at dine ansatte ikke har adgang til dine private AppleID konto, herunder se dine beskeder, mail osv.

Du opretter nemt og enkelt et nyt AppleID, ved at følge guiden i vedhæftet link:
https://support.apple.com/da-dk/HT204316

Derudover, er det en god ide under "Apps og data" vælge "Overfør ikke apps og data", så ingen data fra iCloud bliver overført til iPad'en.

Hvis du har spørgsmål til opsætningen, er du altid velkommen til at skrive til os på support@shopbox.com