iSMP kortterminal opsætning

iSMP kortterminal opsætning Her finder du en guide til hvordan du sætter din iSMP kortterminal op for at komme i gang med Shopbox

En iSMP kortterminal ser således ud:

Kom i gang med følgende trin:

1. For at forbinde din iSMP terminal til Shopbox, skal du først forbinde den til din iPad.

2. Gå ind i iPad'ens systemindstillinger og slå Bluetooth til.

3. Tryk herefter på F1 tasten på iSMP3’en og kør dit købmandskort, som du har modtaget sammen med terminalen, igennem.

4. Vælg Bluetooth ved enten at taste 2, eller bevæg dig op og ned med F2 og F3 tasterne.

5. Tjek at der ikke er andre enheder forbundet til terminalen ved at gå ind under “Paired Devices”. Kun terminalen du lige har sat op skal fremgå der.

6. Skulle der ligge noget, kan det slettes ved at trykke på den grønne knap og vælge “Remove” med endnu et tryk på den grønne knap. Du vender tilbage til den forrige menu ved at trykke på den gule knap
  7. For at parre iPad’en og Terminalen skal du nu vælge “Pair with phone”.

8. Gå ind under Bluetooth indstillinger på din iPad, find iSMP3’en og tryk på den. Tryk “Dan Par” på iPad’en og den grønne knap på terminalen.

9. Tryk på den røde knap for at komme hele vejen til hovedskærmen. Terminalen genstarter herefter.

10. Vent til iPad’en har vist ‘Tilsluttet’ under 'Mine Enheder'.

11. Skift til Shopbox app’en og test terminalen ved at lave et salg

Din ISMP terminal hermed klar til dit brug!

Hvis du imod forventninger skulle opleve udfordringer med din ISMP terminal, tjek ISMP fejlfinding artikel for tips og tricks til terminalen.

God fornøjelse.