1. Shopbox help resources
  2. Shopbox POS - Point of Service

Kundemodul

Her kan du læse om hvordan du bruger kundemodulet i Shopbox POS

System: Apple iOS, Windows

Licens: Tilkøb til Shopbox Pro, indgår i følgende tilvalgspakker: Service

Oprettelse af Kunde

For at tilgå kundemodulet på kassen, trykkes der på ‘Tilføj Kunde’ som vist på billedet (øverst højre hjørne)

Derefter skal du vælge om du vil tilknytte en eksisterende kunde, eller oprette en ny.
Tryk på ‘Opret Ny’ for at begynde med at oprette en ny kunde

Her vil du se de 2 muligheder for at oprette en kunde som ‘Virksomhed’ og som ‘Forbruger’

Forbruger
Når du opretter kunden som forbruger, skal de bekræfte at de vil oprettes som kunde og tillader, at vi tracker deres købshistorik. Dette kan ske enten ved brug af ‘Subscribed’ knappen eller ved bekræftelse på email.

Du vil ikke kunne tilknytte kunden til et køb, før at de har bekræftet eller ‘Subscribed’ er aktiv.

Virksomhed

Hvis en kunde bliver oprettet som virksomhed, vil du have mulighed for at tilknytte et CVR-Nummer og EAN-Nummer.

Derudover vil du også have muligheden for at lave samlefakturaer ved brug af ‘Samlefaktura’ knappen.

Kunden behøver ikke bekræfte før at brugeren er aktiv.

Rabatgrupper

Når en kunde er tilknyttet, vil rabatgruppen som er tildelt kunden blive aktiv.

Vælger du varerne, som er tildelt rabatterne, vil de blive trukket fra.

For mere om oprettelse af rabatgrupper, klik Her