Move3500 Opsætning og ECR IP

Opsætning og tilkobling af MOVE 3500 til ipad Shopbox POS via Wifi

Følg denne vejledning for at tilkoble din Move3500 til Shopbox POS, hvis noget skulle drille skal du være velkommen til at kontakte vores support afdeling og vi kan telefonisk guide dig i mål!

Tilslut Move3500 til dit netværk
  1. Sørg for at din ipad er tilsluttet wifi. Gå ind i wifi indstillinger på din ipad. Noter navnet af det tilsluttede wifi.
  2. Tag nu fat i din Move3500 Terminal og tryk på pil ned.
  3. Gå ind i Wifi Settings (naviger med pil op og ned, tryk via grøn knap)
  4. Sørg for at Wifi funktionen er tændt, hvis du har mulighed for at trykke på “Switch Off” er den tændt, hvis der står “Switch On” så naviger til “Switch On” og tryk på den grønne knap den ændre til "Switch Off". Nu er wifi søgning tændt.
  5. Naviger til “Scan Networks” og tryk grøn.
  6. Nu søger Move3500 efter lokale Netværk. Find her iblandt det netværk som din ipad er tilsluttet og forbind din move3500 til det.

Nogen gange er det her nok til at få tilsluttet din Move3500 til din ipads Shopbox POS, dog i mange tilfælde, især hvis dette er første opsætning, kan det være at følgende skridt også skal tages.

Ændre ECR IP Addresse på Move3500

1. Åben Shopbox POS appen på din ipad.

2. Naviger til kortterminal indstillinger. Dette gøres via: 3 streger i venstre hjørne > Indstillinger > Kortterminaler.

3. Her kan du se en IP Addresse. En række af numre.

4. Tag fat i din Move3500 og swipe dit Købmandskort igennem.

5. Gå til parametre

6. Ændre

7. Kasse

8. Tryk på pil ned indtil du ser ECR IP ADDRESS

9. Eftercheck her om den ip addresse som står på ipad skærmen i kortterminal indstillingerne er den samme som den ECR IP Addresse på Move3500. Hvis de ikke er de samme skal du trykke på den grønne knap på din move3500. Og herefter indtaste den ip addresse du ser på din ipad.

8. Når du har skrevet færdig vil din move3500 genstarte.

Når du har fulgt disse skridt, vil din move3500 nu være forbundet til dit Shopbox POS.