Zebra MP-28 scanner - iOS)

Her kan du læse om opsætningen af DS2208 / MP-28

Når du skal sætte din scanner op til din printer er der 2 vigtige ting du skal tage højde for:

• Hvilket scanner er det? - Har du en kablet scanner, så fortsæt til næste punkt.
  • Hvilken printer er det? - Har du en Star MC3 er du klar til at sætte scanneren op.

Bag på printeren finder du en beklædningen, som du kan tage af. Der vil være et lille indhak hvor man kan sætte en negl ind og få bagbekædningen af.

Her inde vil du se 3 usb porte. 1 til Ipad og 2 der er til andet, eller i vores tilfælde, til scanneren.

Sæt USB’en i printeren og den anden ende i scanneren.

I Shopbox:
1. Tryk på det hvide printer icon oppe i højre hjørne.
2. Vælg Kvitteringsprinter.
3. Sikre dig at din printer er tilsluttet ved brug af ‘Test’.
4. Aktiver ‘Tilslut scanner igennem printeren’ og afslut ved tryk af ‘OK’.

Nu vil du kunne scanne dine varer som har tildelt en stregkode!