Nets Ingenico Lane/3000

Denne artikel hjælper dig med at opsætte din Lane/3000 kortterminal med Shopbox POS

System: Apple iOS

Kommunikationstype: Netværk

Fysisk opsætning

Dette får du leveret

Terminal + Købmandskort

V-Box + Strømforsyning

1. Saml V-box og tilslut den til strøm

2. Forbind din V-box til din Router eller Switch så den får netværk

3. Sæt terminalen på HDMI stikket

Forbind

1. Åben Shopbox POS App'en på din enhed

2. Tryk på de 3 hvide streger øverst i venstre hjørne

3. Tryk på "Indstillinger"

4. Vælg "Kortterminaler" i menuen i venstre side

5. Lad App'en blive på denne menu og skift fokus til Kortterminalen

6. Swipe købmandskortet igennem magnet læseren på siden

7. Når menuen åbner sig, tryk på knappen med "Pil ned" indtil du står på punkt 6 "Parameter"

8. Tryk på den grønne for at bekræfte

9. Tryk på grøn igen for at vælge "Ændre"

10. Gå ned på punkt 3. "Kasse" og tryk på grøn

11. Tryk pil ned 3 gange så du står på menuen "ECR IP ADRESSE"

12. Tryk på grøn for at kunne ændre adressen

13. Brug tallene til at indtaste IP adressen fra iPad'ens skærm in på terminalen

Er der kun 1 eller 2 cifre kan du springe videre ved trykke på grøn

14. Når du har gennemført ændringen, skriver den "Udskrift gemt på Terminalen"

15. Tryk på rød 2 gange for at forlade menuerne

16. Lad terminalen genstarte

17. Skift fokus tilbage på iPad'en

18. Tryk på de 3 hvide streger øverst i venstre hjørne

19. Tryk på "Kasse"

20. Tilføj en varer til kurven og betal med kort for at teste terminalen