Opticon OPC 3301i Bluetooth Scanner - Opsætning

Bluetooth opsætning og tilkobling til ipad samt Shopbox POS

Følg blot disse skridt for at tilslutte Opticon OPC.
  1. Tænd for bluetooth på ipad i indstillinger
  2. Hold OPC knap nede
  3. Når Opticon mærket blinker blåt, slip knap og giv den et enkelt tryk
  4. Det blå mærke blinker nu langsommere
  5. I dine bluetooth indstillinger vil scanneren blive vidst. Ofte med navnet “OPC-3301i[111111]
  6. Forbind her til din OPC ved at klikke på navnet. Sørg for at du kigger i både “Mine Enheder” og “Andre Enheder”

Hvis du ikke kan få forbindelse og OPC’en står i “Mine Enheder” tryk da det blå “i” ved siden af enhedens navn og glem enheden.

Nu vil den fremkomme nede i andre enheder. Forbind her.

8.  Når Opticonnen laver en lille glad jingle vil den være tilsluttet. For at scanne stregkoder åbner du blot Shopbox POS og scanner dine produkter, det vil her automatisk bliver sendt til din kurv.