Sæt dit Digitale Gavekort op

Læs her hvordan du sætter dit Digitale Gavekort op

Du kan nemt og enkelt redigere i dit digitale gavekort:

1. Gå til Butikindstillinger via din backoffice

2. Gå til “butikker”

3. Klik på “pennen” i højre side ud fra den butik hvortil du ønsker at designe kvitteringsprint

Billede 1: Rediger butiksindstillinger

Indtast nedenstående oplysninger

• Butiksnavn: Vil fremgå både på printet og digital kvittering, gavekort og fakturaer

• E-mail: Indtast din butiks mailadresse (obligatorisk)

• Telefonnummer: Indtast din butiks telefonnummer, såfremt du ønsker denne vist på dine printede og digitale kvitteringsprint samt på gavekort og faktura

• Website: Indtast din butiks hjemmeside adresse, såfremt du ønsker denne vist på dine printede og digitale kvitteringsprint samt på gavekort og faktura

• Adresse: Adressen vil blive vist på printede og digitale kvitteringer, gavekort og fakturaer

• By: Indtast forretningens by (obligatorisk)

• Postnummer: Indtast forretningens postnummer

Design dit digitale gavekort

Efter du har udfyldt stamdata, skal du scrolle ned indtil du ser "Indstillinger for gavekort og tilgodebevis", se billede:

Her kan du uploade et billede som blive vidst forneden på dine digitale gavekort.
Vi anbefaler at bruge png eller jpg.
Derudover kan du tilføje en besked, som vil stå på at alle udstedte gavekort.
Du kan se alle ændringer du laver i boksen til højre.
Når du er færdig, tryk da på "Save" i øvre højre hjørne

Sæt logo på din digital gavekorts side

Ønsker du at ændre logoet på din side, hvorfra du sælger dine gavekort?
Så gå til "kontoindstillinger" og vælg "forretningsindstillinger".
Herefter får du et felt frem hvor du kan uploade dit logo, tryk herefter på gem og dit logo vil blive vist på siden, se evt. billede.

Gyldighed og minimuns beløb

Ønsker du at sætter tiden for hvor lang tid et gavekort er gyldigt?
Kan du gøre dette under Butiksindstillinger.
Vælg "Gavekort og Kuponer".
Her kan du vælge hvor lang tid et gavekort skal være gyldigt fra udstedelse, via dropdown menuen, her kan du vælge imellem 1 til 7 år gyldighed fra udstedelsedato.
Du kan også min. beløbet for udstedelse af gavekort skal være på.
Sætter du f.eks. denne på 50 kr. så kan man ikke købe et gavekort på under 50 kr.
Dette gælder på det digitale gavekort og dem du udsteder via Shopbox app'en.

Text til siden

Som standart indsætter vi følgende tekst på din side:
"Her har du mulighed for at købe vores digitale gavekort.
Sådan foregår det: Efter du har valgt beløb og købt gavekortet, får du en mail med dit gavekort. Derefter kan du printe gavekortet eller fremvise det ved køb.
Gavekortet kan bruges i alle vores butikker og er gyldige i x antal år fra udstedelsesdatoen."
Ønsker du der skal stå noget andet, skal du kontakte os via support@shopbox.com.