1. Shopbox help resources
  2. Shopbox POS - Point of Service

Tilføj firma udgifter

Tilføj firma udgifter i POS via enten scan af kvitteringen eller manuelt fjerne penge fra kassen.

Funktionen “udgifter” giver dig mulighed for nemt at registrere dine købsbilag, altså hvad du har købt i løbet af dagen.

Dine udgifter kan IKKE redigeres efter dagen er afsluttet.

For at oprette en udgift:

• Klik på de tre streger øverst i venstre hjørne.

• Naviger til menuen "Udgifter".
  • Klik på "Tilføj udgift"
  • Du kan nu vælge imellem "Tilføj udgift" og "Scan kvittering", tryk på tilføj udgift hvis du manuelt vil fjerne penge fra kassen eller tilføje en udgift. Tryk på scan kvittering hvis firmaet har lavet et køb andetsteds som skal registeres via kvittering.
  • Du kan nu indtaste Butiksnavn, en beskrivelse og beløbet samt fastsætte et billede til at dokumentere købet.
  • Din udgift er nu registeret og kan ses i "Udgifter" menuen.