Økonomioversigt

Økonomioversigten vil give dig et overblik over, hvor meget du har solgt for og hvilke produkter du sælger flest af

Du kan bl.a. bruge økonomioversigten til at undersøge hvilke kategorier og varer du sælger mest af under “Kategori Salg” og “Varesalg”:

1. Vælg hvilken gruppe du ønsker data fra “Kategori Salg” eller “Varesalg”

2. Vælg periode

3. Tilføj eller fravælg kategorier og varer til grafen

4. Download data ved at trykke på ⇩

Billede 1: Oversigt over Kategorisalg

Af Økonomioversigtens 'Overblik' fremgår i øvrigt:

Transaktioner: Antal samt transaktionstype

Omsætning: Dine omsætningstal

Nye kunder: Antal nye kunder

Grafisk oversigt: Hurtigt overblik over samlet salg pr. uge i valgte periode

Top Kategorisalg: Hvilken kategori du sælger mest af

Top Varesalg: Hvilken varer du sælger mest af

Top Personale: Hvem af dit personale har solgt mest