1. juli 2024 - Shopbox system opdateringer

Nye system opdateringer er klar. Her er overblikket over de ændringer der er sket

My Shopbox (Backoffice)

Fejlrettelser:

• Søgekriterier blev nulstillet efter redigering af et produkt i My Shopbox.

• E-conomics indstillinger var utilgængelige på grund af en fejl. Det er nu muligt at få adgang til indstillinger for enhver afdeling, der allerede er opsat.

• Dagsrapporter og daglige indtægtsrapporter havde en fejl, hvor gaveafgift ikke blev anvendt.

POS

Forbedringer:

Fejlrettelser:

• Labels kan nu printes på en variant fra kurven.

• Beskeden efter opsætning af en Adyen terminal viser nu en succesmeddelelse (hvis terminalen blev sat op korrekt, selvfølgelig).

• Løst problemer med at forbinde en Bluetooth- og USB-printer af samme type til Shopbox.

• Løst problemet med ikke at finde splitkvitteringen, når kvitteringsstregkoden blev scannet med en Bluetooth scanner.

• Søgefeltets funktionalitet har fået forbedret brugervenlighed.

• Tilføjet manglende oversættelser i Take-Away modulet.

Generelt

Forbedringer:

• Ved integration af Shopbox POS med Weorder - billeder af produkter synkroniseres nu også til Weorder.

• Gavekortssiden har fået en stor visuel opgradering. Nu meget bedre visuelt design og brugervenlighed.

Fejlrettelser:

• Wolt integrationsfejl er rettet.

• Manglende oversættelser på stempelkort er rettet.

• Produktet "Printer name" er nu korrekt ved eksport af produktkataloget.

• Sjælden fejl hvor salg af gavekort mislykkedes.

• En PDF faktura kom ud blank.

For at få glæde af disse forbedringer skal du:

Resten er allerede opdateret automatisk.