10. juni 2024 - Shopbox system opdateringer

Nye system opdateringer er klar. Her er overblikket over de ændringer der er sket

POS - Version 2.4.11

Forbedringer:

• Shopbox Pay - I tilfælde af ustabilt netværk oplevede nogle kunder at der ikke kom svar fra terminalen. Vi har nu lavet en løsning, hvor vi fanger denne situation og viser en dialogboks med instruktioner der gør at disse bliver registreret korrekt.

• Ved lageroptælling kan man nu søge i områder

Fejlrettelser

• Tilføjelse af produkter til et bord i Norge havde forkert moms

• Mobilepay betalingsflow - rettelser og forbedringer

My Shopbox

Fejlrettelser

• Problemet med, at stregkoder ændres, når nye varianter tilføjes til en variantgruppe, er løst

Diverse

Forbedringer:

• Weorder integration understøtter nu varianter

• Forbedring af Wolt integration

Fejlrettelser

• Tidsstempler på transaktionsrapporter viste 2 timer forkert ifht. de faktiske tidsstempler

• Nogle norske kunder oplevede, at når de redigerede et produkt, ændrede momsen sig fra 15/25 til 15%

• SKU-koder ændrede sig, når man tilføjede nye varianter til en variantgruppe.

• Rettelser til MobilePay integrationen

• Download linket for salgsrapporter i e-mails fungerede ikke korrekt

• Print af X-bon var meget langsom.

For at få glæde af disse forbedringer skal du:

Resten er allerede opdateret automatisk.