17. oktober 2024 - Shopbox system opdateringer

Nye system opdateringer er klar. Her er overblikket over de ændringer der er sket

My Shopbox (Backoffice)

Forbedringer:

• MyShopbox har introduceret en forbedret fejlbehandlingsfunktion til lageroptællingsopgaver. Denne nye funktionalitet gør det muligt for brugerne nemt at identificere og løse problemer, når lageroptællingsresultater sendes til eksterne systemer. Hvis en anmodning mislykkes, kan brugerne nu se en advarselstrekant i 'Optælling'-fanen, som ved klik åbner en dialogboks med fejloplysningerne. Efter at have løst problemet har brugerne mulighed for at sende anmodningen igen, hvilket effektiviserer processen og forbedrer arbejdsgangen.

Fejlrettelser:

POS (2.4.16)

Forbedringer:

• En opdatering er blevet lavet i appen for at opfylde nye og opdaterede krav fra Skattestyrelsen.

• Du kan nu spore ændringer og tidligere versioner af et bord. Dette betyder, at du kan gendanne bordet, hvis du sletter det.

• Al åbning af kasseskuffen med nøgle bliver nu logget i SAF-T rapporten

Fejlrettelser:

• Problemet med tusind- og decimalseparatorerne i værdien fra kontantoptællingsassistenten er nu løst
    • Moms og totalen er nu inkluderet på 57 mm forhåndskvitteringen
    • Kvitteringerne udskrives nu automatisk ved opsigelse med Nets
    • Billetudskrivning i selvbetjeningstilstand duplikeres ikke

For at få glæde af disse forbedringer skal du:

Resten er allerede opdateret automatisk.