DS2208 Scanner - Windows

Her kan du læse om hvordan du tilslutter din scanner DS2208 til Shopbox på Windows

Pak scanneren ud og sæt den ende der ligner et internet kabel til scanner og den anden ende i en USB port på din surface/computer
Herefter skal du scanne denne stregkode:

Scannere begynder nu at bippe og blinke.
Når den er stoppet med at blinke, skal du gå ind i Shopbox app'en.
Tryk på de 3 hvide, vandrette streger i øvre venstre hjørne.
Tryk på Indstillinger
Vælg Scanner indstillinger.
Tryk på opdateringslogoet i venstre side.
Herefter tryk på "Vælg Venligst scanner" og vælg din scanner "Symbol Bar Code Scanner".

Når du har tilvalgt din scanner, tryk "Gem"
Der kommer nu en blå boks op med teksten "Scanner Connected successfully":
Og du er nu klar til at bruge din scanner med Shopbox.