Fejlfinding & Opsætning - Adyen AMS1

Opsætning og tilkobling af AMS1 til ipad Shopbox POS via Wifi

For at forbinde din AMS1 Terminal til Shopbox POS appen skal du blot følge denne vejledning.

Skulle den stadig drille efter du har fulgt vejledning fra start til ende så ring gerne til Shopbox Support og vores hold kan med dig gennemgå om alt er sat op korrekt.

1. Først skal vi sikre os at internettet er tilsluttet. Åben din ipad og gå ind i ipadens wifi indstillinger. Noter her hvilket netværk du er tilsluttet.
  2. Tag nu fat i din Adyen AMS1 Terminal og tryk på Indstillinger
  3. Tryk herefter på Netværk
  4. Terminalen beder derefter om en adgangskode, per 09/11/2023 er denne adgangskode 0856. Hvis dette ikke virker opring Shopbox Support og gør opmærksom på at adgangskoden er ændret.
  5. Tryk herefter på Wi-Fi og forbind til samme netværk som din ipad er forbundet til.
  6. Tryk på Tandhjulet ved siden at det forbundne Wi-fi netværk.
  7. Scroll ned og tryk på Advanced. Dette folder yderligere informationer ud.
  8. Scroll ned indtil du finder IP Addresse. Noter dette nummer.
  9. Nu skal du tilgå Shopbox POS på iPaden. Her trykker du på de 3 streger i venstre hjørne. Derefter indstillinger. Og så Kortterminaler.
  10. Her har du 2 felter. "Indtast IP-adresse" og "POI".
  11. I feltet "Indtast IP-adresse" indtaster du den fundne IP Addresse som vi så på Adyen Terminalen.
  12. POI nummeret findes ved at kigge på bagsiden af selve Adyen terminalen. Der er en stregkode, hvor der i bunden af det mærke står "AMS1 s/n" efterfulgt af en lang række af numre.
  13. I POI feltet i Shopbox POS appen indtastet der "AMS1-" efterfulgt af det lange numre du så på bagsiden af Adyen terminalen. Som eksempel kunne et POI nummer lyde: AMS1-1672249552X
  14. Når disse to informationer er indtastet på ipaden i Shopbox POS, trykkes der på den grønne Gem knap. Og din Adyen terminal er nu forbundet til din iPad.

Er dette ikke tilfældet, dobbelt check derefter både IP og POI nummer. Ellers så ring gerne til Shopbox Support!