Fejlfinding - Star TSP 143III

Står du med en Star Micronics TSP143II USB der ikke vil oprette forbindelse til din iPad? Læs hvordan du nemt og hurtigt kan løse det:

Tjek om iPad'en får strøm gennem kablet der finder den med printeren.

Står der "Oplader ikke", tag kablet ud og lad iPad'en miste noget strøm. Virker dette ikke, prøv med et andet kabel.

Hvis den får strøm, prøv dette:

• Gå til "App store".
  • Download "Star Quick Setup Utility".
  • Åbn "Star Quick Setup Utility".
  • Klik på feltet "Unselected state".

Se om der dukker en printer op i feltet USB/BT "TSP143II USB". Hvis ikke, prøv at tage kablet ud/ind igen, og tryk på genindlæs knappen (halvcirkel der ender ud i en pil).

• Hvis der er kommet en printer frem, tryk på den og derefter tryk på "Yes" i popup menuen.
  • Forlad "Star Quick Setup Utility" app'en.
  • Åbn Shopbox.
  • Tryk på det hvide printer ikon i toppen af skærmen.