Filtre

Her kan du læse om hvordan du kan bruge filtre til at styre hvad der bliver vist på dine kasse

Har du flere kasser og evt. flere butikker hvor det ikke er alle kasser der sælger det samme?
Så er filtre en rigtig god måde for dig til at styre hvad der bliver vist på hvilke kasser, således at dig og dit personale kun kan se det i skal bruge.

For at sætte filtre op skal du først gå til my.shopbox.com og logge ind.
Gå herefter til produktkataloget, i venstre side.

• Tryk på "Default" i øverste venstre hjørne.

• Tryk på "Opret nyt Filter" og giv det et navn.

• Tryk nu på "Default" igen og vælg det filter du ønsker at redigere.

• Nu vil skærm billede ændre sig og du kan se en række der hedder "Synlig" med en lille on/off knap ud fra alle kategorier og produkter.

• Du kan nu vælge hvilke kategorier der skal være synlige i dette filter, ved at trykke på den lille knap ud for.

• Hvis du går ind i kategorierne kan du vælge hvilke produkter i kategorien du ønsker skal være synlige.

• Når du har valgt de produkter og kategorier der skal være synlige tryk på knappen i øverste venstre hjørne igen.

• Den hedder nu det som du har navngivet dit filter.

• Tryk herefter på den lille blyant ud fra et filter

• Nu åbner der et pop-up vindue, hvor du kan se hvilket filter der er på hvilke kasser.

• Find de(n) kasse(r) du ønsker at ændre og vælg hvilket filter de skal være på, i dropdown menuen ud for den kasse.

• Tryk på "OK" i højre hjørne

• På den pågældende kasse, skal du nu kun trykke "opdater kasse"

• Nu det kun de kategorier/produkter filteret har, der kan ses.

OBS: Hvis du tilføjer nye produkter til dit produktkatalog, vil de ikke være synlige i filteret, før du går ind og gør dem synlige, i selve filtreret.