1. Shopbox help resources
  2. Shopbox POS - Point of Service

Funktioner i Shopbox POS

Denne artikel giver dig en kort gennemgang af funktionerne du kan bruge i Shopbox POS

System: Appel iOS

Licens: Alle Shopbox licenser

Kasse

Kasse menuen er den første side du møder efter du har logget ind i Shopbox POS. I kassen opsætter du dit varekatalog med varegrupper og produkter. Du laver også alle salgene i Shopbox app'en hvor du har et udvalg og betalingstyper og mulighed for tilføje egne også.

Tilføjelse af ekstra betalingstyper kan du læse om her

Økonomi

Økonomi menuen fortæller dig om hvor meget omsætning du har på den gældene dag, hvor meget du har omsat for pr. time, bedst sælgende varegruppe, bedst sælgende varer og bedst sælgende medarbejder. Du kan også indstille til en tidligere dato eller en periode såsom sidste uge, sidste måned eller en efter eget ønske.

Udgifter

Udgifter menuen er der hvor du registrere udgifter til butikken. Udgifter kan modregne kontantbeholdning, har du valgt at udgiften er betalt via kontanter fra kassen. Du kan også vælge "Kort" eller "Andet" som kan være Mobilepay, faktura eller anden type. Du kan også vedhæfte et billede du enten tager med kameraet på din enhed, eller uploader fra Fotos. Du kan læse mere om udgifter her.

Gemte ordre

Parkeret ordre er menuen hvor alle ordre der er klargjort men ikke betalt endnu er. Du kan have klargjort en ordre på kassen tidligere på dagen, sidste uge eller sidste måned, og kan nu hente den frem på kassen og afvikle betalingen på den. Du kan også printe en pre-kvittering som kunden kan få med og komme tilbage med når ordren skal gennemføres.

Dagsafslutningsrapporter

Dagsafslutningsrapporter menuen er her hvor du laver dine kasserapporter og kigger på tidligere rapporter. Du kan gen-printe rapporterne eller sende dem på PDF til en ønsket mail. For at læse mere om hvordan du laver kasserapporterne, kig her.

Skift virksomhed

Skift virksomhed menuen er her hvor du kan skifte mellem butikker, afdelinger eller genindlæse din nuværende kasse skulle der være ændret noget på din konto, såsom nye medarbejdere, ændring på eksisterende medarbejdere, kvitteringer og meget mere.

Indstillinger

Indstillinger er menuen hvor du indstiller info om butikken, tilslutter hardware såsom printere, kortterminaler og scannere. Du kan også gensende transkationer der ligger offline, uploade logfiler til support og udvikler team, samt finde hjælp til at kontakte Shopbox og finde vej til vores sortiment af artikler.