Gavekort og Kuponer

Her kan du læse hvordan du får en oversigt over dine Gavekort og eksporter dem

Ønsker du at få en oversigt over alle udstedte gavekort og kuponer i din butik?
Først og fremmeste skal du logge ind på my.shopbox.com og gå til "Salg og Rapporter" og vælg "Gavekort og Kuponer" i top menuen.

Oversigt

Her finder du et overblik over alle dine udstedte gavekort.
Af oversigten fremgår blandt andet:

• Gavekortskoden

• Dato for udstedelse

• Status

• Beløb ved udstedelse

• Gavekortets historik

Du har mulighed for at søge på gavekort ved at skrive ind

• Gavekortskode

• Navn, hvis det er tilføjet ved udstedelse af gavekort

• E-mail, hvis det er tilføjet ved udstedelse af gavekort

Se køb foretaget på gavekortet

Har du brug for at få et overblik over, hvornår et specifikt gavekort f.eks. er blevet benyttet og til køb af hvilke produkter, så kan du nemt finde disse informationer således:

1. Find det ønskede gavekort

2. Tryk på “uret” i højre siden ud for det ønskede gavekort

De transaktioner der fremgår på skærmen, er alle de transaktioner der er foretaget på det pågældende gavekort

Vælg den transaktion du ønsker at se nærmere på, ved at trykke på ‘pilen’ i højre side

Eksporter oversigt over gavekort

Hvis du ønsker det kan du altid trække alle gavekort, lavet i Shopbox, ud i en excel fil.
Det gøre du ved at trykke på den grønne pil, der peger ned, i højre side af skræmen.
Der bliver nu downloaded xls fil med navnet "Gifts".
Åben den og du har nu en excel fil med dine gavekort udsted i Shopbox.