1. Shopbox help resources
  2. Shopbox POS - Point of Service

Kasseskærm

Denne artikel beskriver hvordan du indstiller kasseskærmen efter dit behov

System: Appel iOS

Licens: Alle Shopbox licenser

Tilpasning af din kasseskærm

Kasseskærmen er hvor du finder produkter, foretager salg og tager mod betaling.

Du kan nemt og enkelt brugerdefinere dine Kategori- og produkt ikoner på kasseskærmen, såfremt du ønsker de skal stå i en bestemt rækkefølge.

Foretage ændringer på dine ikoner

Du har mulighed for, at brugerdefinere dine produkt- og kategori ikoner på jeres kasseskærm, såfremt du ønsker de ligger i en speciel rækkefølge, har tilknyttet et billede eller pålægges en farve, så det er lettere at hurtigt at genkende produkterne på skærmen.

Flytte rundt på ikoner

Du kan nemt og enkelt flytte rundt på ikonerne, så de kommer til at ligge lige som du ønsker det.

1. Hold fingeren på kategorien eller produktet indtil ikonet bevæger sig
  2. Træk ikonet hen til det sted du ønsker og slip

Tilføje et billede eller en farve

Ønsker du at tilføje et billede på dit produkt eller kategori, så skal du blot:

1. Tryk på “Rediger”
  2. Tryk på ønsket kategori eller produkt du ønsker at tilføje et billede eller en farve
  3. Du har her enten tilføje en farve via farvepaletten i højre hjørne eller uploade et billede ved at trykke på ikonet med navnet til venstre.
  4. Tryk på “Gem”
  5. Tryk på pennen igen så den bliver sort
  6. Opdater kasse ved at trykke “Opdater” i øvre højre hjørne

“Hurtig skift” menu

Nederst på din kasseskærm, finder du vores “Hurtig skift” menu. Denne kan du med fordel benytte, hvis du hurtigt ønsker at skifte mellem dine kategorier.

Du kan scrolle gennem dine kategorier og nemt finde de forskellige produkter. Hvis du vil tilbage til din hovedskærm kan du trykke på “Huset”.

Det vil både spare dig tid og give dig et bedre overblik

Skift ‘bruger’

Du har mulighed for at skifte brugere og dermed skelne mellem ekspedienter, hvis du ønsker at vide, hvem af jeres medarbejdere der har foretaget hvilke salg.

Du skifter nemt og enkelt mellem dine medarbejdere således:

1. Tryk på “person-ikonet” øverst på skærmen
  2. Indtast din 4-ciftret PIN-kode

For at kunne skifte brugere, skal medarbejderne tildeles en 4-ciftret PIN-kode. Det er alene administrator der kan tildele/ændre medarbejder pinkoder. Læs mere om Oprettelse af personale her