1. Shopbox help resources
  2. Shopbox POS - Point of Service

Personale i Shopbox

Personale i Shopbox I Shopbox kan du give dit personale forskellige roller, denne artikel beskriver de forskellige roller og oprettelsen heraf.

Personale

Her kan du administrere dit personale, herunder oprette personale, login/password, tildele roller og pinkoder.

Oprettelse af personale

For oprettelse af personale:

  1. Tryk på “grøn + knap” i højre side

  2. Udfyld stamdata

  3. “Bekræft” for at gemme 

Billede 1: Oprettelse af personale

Pinkode

Pin koden er 4 cifret og bliver brugt til at skifte mellem brugere. Funktionen bliver ofte brugt, hvis du har mange medarbejdere og de skal skifte mellem konti uden at logge ind og ud. 

Billede 2: Tildel 4-cifret kode til peronale

Roller

Admin

Administrator har rettigheder til alt. de kan se alle transaktioner, skifte personale rettigheder, foretage Dagsafslutninger, økonomisk overblik over virksomhedens omsætning samt modtage den daglige kasserapport i forbindelse med Dagsafslutninger. Administrator har også adgang til alt via Backoffice.

Manager

Manager har samme rettigheder på Shopbox app’en som Administrator, men har ingen rettigheder på Backofffice.

Finance/Bogholder

Bogholder har ingen rettigheder til Shopbox app’en, men har rettigheder til alt via Backoffice, så de kan hente rapporter og følge med i virksomhedens økonomi.

De kan endvidere kun læse og hente rapporter, transaktioner m.m. men kan ikke redigere eller slette noget i Shopbox.

Personale

Personale er den rolle som har adgang til færreste funktioner. 

De kan ikke:

  • Foretage returneringer

  • Kunse seneste transaktion

  • Ingen adgang til Backoffice

  • Se økonomi

  • Modtage Dagsrapporter

Rediger profil

Er der behov for ændring af adgangskode, PINkode eller rolle, gøres dette under den enkelte medarbejder. 

  1. Tryk på “pen” i venstre side af skærmen

  2. Indtast ny rolle/adgangskode

  3. “Bekræft”

  4. Luk Shopbox og åben shopbox igen 

Slet profil

For at slette en medarbejder, skal du blot gøre som følger:

  1. Tryk på “lille firkant” til venstre for medarbejder

  2. Tryk på “Skraldespand” i højre side af skærmen

  3. Medarbejderne er nu slettet 


Hvis du ønkser at vide hvem af jeres medarbejdere der har foretaget hvilke salg kan du læse mere om 'Skift bruger' funktionen her 

Fandt du dit svar?