Opsætning - Inventio.it Microsoft Business Central

Her kan du læse om hvordan du opsætter MBC integrationen fra Shopbox til Inventio.

Opsætningen foregår af to omgange - Først logger man på Inventio og laver opsætningen af SmartAPI og derefter opsættes integrationen i Shopbox under integrationer på my.shopbox.com.

Opsætning i Inventio:

For at opsætte integrationen mellem Inventio MBC & Shopbox skal du starte med at gøre følgende:

1. Login på Inventio SMARTWebClient

2. Gå til dit SMARTPanel

3. Vælg SMARTapi

4. Aktiver SMARTapi

5. Gå tilbage til dit SMARTPanel

6. Nu er der et felt der hedder "RefID" op hvor der står en talrække

1. Gem dette ID, vi skal bruge det senere.

Opsætning i Shopbox

Gå nu til my.shopbox.com og intergrationer vælg Inventio.it

1. Tryk på start

2. Du kommer nu til denne side

3. Indsæt dit Ref ID (Tekst: smartalias)

1. se punkt 6 ovenover

4. Indsæt dit token du har indsat på linjerne i Microsoft Business Central

1. se punkt 17 ovenover

5. Tryk på save

6. Hvis RefID & token er rigtig får du denne side

Her kan du følgende:

Husk at hver gang du har lavet en ændring skal du trykke på "Save" før det træder i kraft.

• Hente dine produkter indtil Shopbox

• Tryk på den blå knap "import products"

• Hente dine kunde fra Inventio MBC

• Tryk på den blå knap "import customers"

• Hvilke varekategorier du vil havde synkroniseret fra Inventio MBC

• Skriv navnent på den varekategori du vil havde synkroniseret i feltet og tryk på den.

• Vælge om vi skal hente produkter & kunder dagligt.

• Vælge om vi skal hente billeder fra Inventio MBC

Indstille hvordan du ønsker at dit salg fra Shopbox skal sendes over til Inventio Microsoft Business Central.
Dette kan indstilles for som ens for alle butikker eller særskildt per butik.

Journal - Den klassiske finanskladde

Her får du alt din salgsdata fra Shopbox synkroniseret ind i din finanskladde i Microsoft Business Central.

• Her skal du sætte hvilken type i skal bruge

• KASSE

• Hvilken kladde vi skal bruge

• Som regel SHOPBOX

• Og hvilke finanskonti vi skal bruge

• Du skal skrive nummeret på kontoen, kan godt være bogstav f.eks. GIRO.

• Til dine betalings typerne i Shopbox

• Til varesalg

• Her kan du også vælge for diverse produkter og Drikkepenge

Sales Invoice & Ordre

Her kan du få din salgsdata fra Shopbox overført som enten faktura eller ordre til Inventio Microsoft Business central, således at du kan køre lagerstyrring.

Under alle betalingstyperne indtaster du kundenummeret på de debitor kontoer du ønsker at synkronisere dine betalinger til.

Hver dag når du afslutter dagen i Shopbox vil du så få faktura/ordre i Inventio MBC på de kunde.

Under "Default Product Id:

Skal du skrive det varenummer vi skal bruge når du sælger Gavekort, diverse produkter & når du laver blandet betalings.

Du skal bruge Salgsordre når du har lokationsstyrring, ellers kan du blot bruge salgsfaktura.

Husk at du skal behandle og bogfører salgsordrene og salgsfakturaerne, i Microsoft Business Central.

Når du har udfyldt så husk at trykke "Save"