IPP350/Lane3000 Korterminal fra Nets

Her kan du finde en guide til hvordan du forbinder din IPP350 kortterminal til Shopbox

Hvis din terminal ser ud som billede nedeunder, er du havnet det rigtige sted.

1. Tilslut netværks kabel til din router/ switch fra din magicbox

2. Sæt strømstikket i IPP350.

3. Tilslut strømledningen til din magicbox

4. Tilslut magicboxen’s strømledning til en stikkontakt.

5. Terminalen skulle nu gerne være tændt, og vise dig skærmen som på billedet

6. Hvis du har 3 grønne bokse på toppen af din IPP350, er du tilsluttet et netværk.

7.  Er de 3 bokse grå, skal du gå tilbage til din magicbox og se om du har sat ledingerne korrekt til.

8. Efter vi har fået tændt dit kortterminal, skal du over på din iPad

9. Åben Shopbox og tryk på de 3 vandrette streger i venstre hjørne

10. Vælg indstillinger og gå til generelle indstillinger

11. Tryk på "Skift Nets enheder".

12. Her kommer der en boks op hvor der står "Are you sure that you want to changes Nets to IPP350?" - Tryk ja.

13. Luk Shopbox ved at trykke på hjemknappen 2 gange og køre Shopbox væk fra skærmen.

14. Åben Shopbox igen.

15. Når du er logget ind på Shopbox på din iPad igen, går du ind på indstillinger (de 3 streger i venstre hjørne),

16. Derefter gå ind i indstillinger

17. Og gå til ’Kortterminal Indstillinger’’.

18. Her skal du notere ned hvad der står af IP-Adresse, da du skal bruge den senere.

På terminalen

1. Swipe dit ’Købmandskort’ på terminalen.

2. I menuen trykker du på ’6’ (Parameter) ->

3. ’1’ (ændre) ->

4. ’3’ (Kasse).

5. Du skal nu ændre i det der hedder “ECR IP ADRESSE”

6. Brug F2 og F3 til at navigere mellem menuerne til du finder #ECR IP ADRESSE”.

7. Tryk på “OK” (grøn knap) og skriv nu IP Adressen fra din iPad.

8. Skriv aldrig foranstående nuller.

9. Sidst skal du ændre i ’ECR Ip Adresse’, den skal skiftes til din IP adresse som du gemte fra før.

10. Tryk på gul “Clear”

11. Indtast Ip adressen fra ipad’en uden foranstående 0’er.

12. Tryk på Grøn “OK”

13. Terminal siger nu Udskrift gemt på terminalen.

14. Tryk på Rød “Stop”

15. Terminalen genstarter

Når terminal er færdig med at genstarte vil "ECR" på terminalen blive grøn og du kan nu bruge terminalen i Shopbox.

Hvis du har fulgt alle punkter korrekt, vil din Kortterminal være sat op korrekt.
Hvis du stadig har problemer med din terminal, kan du ringe til os på 3113 1515,
fra 09:00 - 17:00 Mandag - Fredag.

Sluk dvale funktion på iSMP/iPP350 (nets terminaler)

1. Kør købmandskort gennem terminal.

2. Gå ned på parameter (nr. 6) og tryk “Enter”.

3. Vælg “Ændre”.

4. Vælg “Funktioner”.

5. Tryk på “F2” tasten indtil “Automatisk Sluk” kommer op.

6. Tryk på “Enter” og vælg “Fra”