Lane3000 Bambora Terminal

Har du en Lane3000 terminal fra bambora? Så se her hvordan du opsætter din nye terminal med Shopbox

Det første der skal gøres når man har modtaget sin terminal er at sammensætte terminalen med tilhørende kabler. Pak alle kabler i kassen ud.

1. Tilslut netværks kabel til din router/switch fra din magicbox
  2. Sæt HDMI stikket i din Lane3000.
  3. Tilslut strømledningen til din magicbox
  4. Tilslut magicboxen’s strømledning til en stikkontakt.
  5. Terminalen skulle nu gerne være tændt, og vise dig skærmen som på billedet
  6. Hvis du har 3 grønne bokse på toppen af din Lane3000, er du tilsluttet et netværk. Det er vigtigt at det er samme netværk som enheden Shopbox er installeret på.
  7.  Er de 3 bokse grå, skal du gå tilbage til din magicbox og se om du har sat ledingerne korrekt til.

Nu er alt tilsluttet og terminalen skulle starte op. Så alt hvad der mangler nu er tilslutning til Shopbox. Der skal du gøre følgende:

På kassen:

1. Åben Shopbox app'en.

2. Klik på de 3 hvide streger oppe i venstre hjørne og vælg "Indstillinger".

3. Vælg "Kortterminaler".

4. Lad iPad'en være på den fane.

På terminalen:

1. Tryk på "menu" på terminalen.

2. Indtast koden "2020".

3. Klik på pilen der peger ned til man rammer "Indstillinger", og klik på den grønne knap for at bekræfte.
  4. Vælg "kommunikation".

5. Vælg "Ethernet".

6. Vælg "IP adresse".

På iPad'en:

1. Indtast IP adressen på kassen - Punktummerne skal også indtastes.

2. Klik på "Åben forbindelse".

3. Der burde nu dukke en boks op der siger "Bambora terminal tilsluttet".

4. Gå tilbage på kassen og begynd at bruge din nye kortterminal.