mC-Printer 3

Her kan du læse om hvordan du sætter din mC-Print 3 op til Shopbox

Gør printeren klar til brug

Før vi kan tilslutte din mC-printer 3 til skal du først tilslutte den til strøm og sikre den er papir i.
Tilslut den medfølgende strøm forsyning først til printer via DC 24V, se billede nedenunder.

Herefter sætter du strømmen til en stikkontakt.
Printeren vil nu tænde, evt. skal du trykke på tænd knappen til højre, og se ud som billedet nedenfor.

Herefter skal du sætte papir i printeren, af størrelse 80x80x12.
Tryk på den lille klap i venstre side, se billede.

Fronten åbner op og du kan sætte en bonrulle i.
Sørg for at papiret bliver sat i så at papiret løber over rullen og ikke under.
Efter du har sat papiret i og lukket fronten igen skulle printen meget gerne printe et lille stykke ud og lyse blåt.
Gør den ikke det, så tjek at du har sat papiret korrekt i.

Når papiret er sat korrekt i og printeren er tændt er du klar til at sætte den op til din iPad.

På din iPad

Gå ind i  "App Store" og hent app'en mC-Print Utility eller tryk på knappen nedenfor.

USB

Ønsker du at tilslutte din printer via USB, med den fordel at printeren holder din iPad opladt, skal du tage dit oplader kable til din iPad og sætte den ene ende til iPad og den anden ende sætter du til bag på printeren, i den port der hedder "iPad 2.4A".
Se billede

På din iPad

Åben app'en mC-Print Utility og tryk på "Selected Printer".
Se billede

Her vil din printer dukke op, og hedde noget i stil med "MCPXX"
Tryk på printen.
Gå nu ind i Shopbox app'en og tryk på printer ikonet i højre hjørne.
Tryk herefter på "Main Printer"
Tryk på opdaterings knappen i højre hjørne.
Tryk herefter på det grå område under "Main Printer", hvor der står "Klik her for at vælge printer".
Der kommer nu en grå boks op. Her skal du vælge "BT: mCprint3" og trykke på det "ok".
Tryk på "Gem" og "Yes" til at lave et testprint.
Printer din printer et lille slip med ordene "Main printer test", er din printer opsat og klar til brug.

LAN

Ønsker du at tilslutte din printer via LAN, fordel at den kan bruges som køkkenprint og/eller ikke behøves at være tæt på selve iPad'en, skal du sætte et ethernet kable i din router/switch og sætte den til printeren, i den port der hedder "LAN".
Se billede

På din iPad

Åben app'en mC-Print Utility og tryk på "Selected Printer".
Se billede

Her vil din printer dukke op, under fanen "LAN" og hedde noget i stil med "MCPXX" LAN: "Printerens ip. adresse, f.eks. 192.168.1.87"
Tryk på printen.
Gå nu ind i Shopbox app'en og tryk på printer ikonet i højre hjørne.
Tryk herefter på "Main Printer"
Tryk på opdaterings knappen i højre hjørne.
Tryk herefter på det grå område under "Main Printer", hvor der står "Klik her for at vælge printer".
Der kommer nu en grå boks op. Her skal du vælge "TSP: printerens ip adresse" og trykke på det "ok".
Tryk på "Gem" og "Yes" til at lave et testprint.
Printer din printer et lille slip med ordene "Main printer test", er din printer opsat og klar til brug.

Tilslut kasseskuffe

For at tilslutte din kasseskuffe til din printer, skal du tage det kable der sidder fast til kasseskuffen, bagpå, og sætte ind i "Cash Drawer/Buzzer".