Opsætning & Info - MobilePay Point Of Sale

Dette er en guide til hvordan du laver en MobilePay løsning der fungerer med Shopbox

Se videoen og følg instruktionerne nedenunder, for at komme igang.

1. Først og fremmest skal du oprette dig hos MobilePay via dette link.
    Har du allerede en MobilePay erhvervskonto?
    Hop videre til punkt 4 og spring 5 over.
  2. Herefter skal vi indtaste mail der skal bruges til login --> Indtast ønsket adgangskode samt mobil nr --> Acceptér betingelser og vilkår
  3. Åbn din email og find bekræftelsesmail fra MobilePay og tryk "Bekræft din mail her"
  4. Login ind på https://portal.vippsmobilepay.com/
  5. Udfyld Virksomhedsform, CVR-nummer & adresse
  6. Udfyld Navn og godkend tlf. nummer
  7. Klik "Næste"
  8. Tryk “Bestil Løsninger” i menuen i venstre side
  9. Vælg “Fysisk betaling” med “Partnerløsning” muligheden
  10. Indtast butikken's navn i “Navn på salgssted” feltet.
  11. Indsæt kontonummer til udbetaling i “Kontonummer” feltet.
  12. Indtast din forventet omsætning for butikken i “Årlig indtægtsberegning”
  13. Vælg din branche-type i feltet “Kategori for ydelser og produkter”
  14. Vælg Shopbox som partner i “Implementeringspartner. Hvis dette ikke er gjort, kan Shopbox ikke integrerer
  15. Vælg “DK-P6-Instore” i “Prispakke” feltet