Opsætning & Info - MobilePay Point Of Sale

Her kan du finde en guide til hvordan du laver en MobilePay løsning der fungerer med Shopbox

Her er nogle lette trin til hvordan du kommer igang med at bruge MobilePay sammen med Shopbox:

1. Først og fremmest skal du oprette dig hos MobilePay via dette link.
    Har du allerede en MobilePay erhvervskonto?
    Hop videre til punkt 4 og spring 5 over.

2. Herefter skal vi indtaste mail der skal bruges til login --> Indtast ønsket adgangskode samt mobil nr --> Acceptér betingelser og vilkår

3. Åbn din email og find bekræftelsesmail fra MobilePay og tryk "Bekræft din mail her"

4. Login ind på admin.mobilepay.dk

5. Udfyld Virksomhedsform, CVR-nummer & adresse

6. Udfyld Navn og godkend tlf. nummer

7. Klik "Næste"

8. Vælg muligheden “Point Of Sale”. Hvis du allerede har dit firma registreret, skal du klikke på "tilføj produkt" for at få samme fane frem

9. Indtast butikken's navn, og eventuelt upload et billede af logo (logoet bruges så kunder kan genkende butikken)

10. Klik på "Vælg Point Of Sale Løsning" og vælg muligheden "Ved ikke"

11. Udfyld derefter butikplacering, samt registrerings- og konto-nr

12. Vælg hvilken betaling for MobilePay der passer dig bedst

13. Tryk på "Næste" for at færdiggøre bestilling

Praktisk Info

• Efter 2-3 uger modtager du filerne til dit MobilePay integration, fra MobilePay

• Når du har modtaget disse filer i en mail, skal du videresende den mail til support@shopbox.com samt mail med koden til at åbne filerne

• Når vi modtager filerne sender vi en QR-kode til dig. Denne QR-kode er til MobilePay, så kunder kan scanne den for at få den rette modtager og beløb