1. Shopbox help resources
  2. Shopbox POS - Point of Service

Morgenbeholdning

Denne artikel kan hjælpe dig med hvordan du indtaster og retter morgenbeholdning i Shopbox POS

System: Apple iOS

Licens: Alle Shopbox licenser

Morgenbeholdning

Når du logger ind på din kasse om morgenen, vil dagens “Morgenbeholdning” allerede være defineret/indsat i forbindelse med din kasseopgørelse dagen forinden. Hvis ikke, vil denne skærm komme frem. Indtast kontanter i kassen.

Ændre morgenbeholdning

Denne funktion er kun tilgængelig for administrator og manager.

Ønsker du at ændre morgenbeholdningen skal du gøre det når du laver dagsafslutning:

1. Gå til “Hovedmenuen” ved at trykke på de tre vandrette streger i øvre venstre hjørne
  2. Gå til “Dagsafslutningsrapporter”
  3. Tryk på “Afslut dagen” i det grønne felt
  4. Tryk på “Go to end day”
  5. Tryk på “Næste”
  6. Her kan du taste en anden morgenbeholdning ind end den oprindelige.