Opdater dit operativ system - Windows & iOS

En hurtig og nem guide til at opdatere operativ systemet på Windows og iOS

Det kan godt ske at man står og har brug for at opdatere sit operativ system.

Det er nemlig meget vigtigt for at funktioner i apps, da de altid bliver udviklet til nyeste og derved er tilpasset dem frem for ældre.

Så er du i tvivl om hvor du gør? Så se med her

iOS

1. Åben iPad'en

2. Åben programmet "Indstillinger"

3. Vælg menuen "Generelt" i venstre side

4. Vælg "Softwareopdatering" i højre side

5. Lad systemet søge efter opdatering.

6. Klik opdater og installer

Windows

1. Åben Windows og login

2. Klik på Windows ikonet nederst i højre hjørne

3. Klik på tandhjulet som er indstillinger

4. I menuen vælg "Opdatering og sikkerhed"

5. Nu kan du søge efter nye opdateringer ved at klikke "Søg efter opdateringer", eller installer allerede hentet som kan ligge i sektionen lige under