1. Shopbox help resources
  2. Shopbox POS - Point of Service

Opret produkter

Her kan du læse om hvordan du opretter varegrupper, produkter, modifikatorer og menuer i Shopbox POS

System: Apple iOS, Windows

Licens: Alle Shopbox licenser

Oprettelse/redigere

Det er nemt og hurtigt at oprette både Kategorier, Produkter, Modifikatorer og Menuer via din kasseskærm. Og så er det praktisk, fordi du med enkelte klik, kan begynde at sælge dit produkt, lige så snart det er oprettet i kassen.

Har du brug for at tilknytte varianter, skal dette gøres via vores backoffice.

Se vores how to-video om, hvordan du opretter produkter nedenfor.

Kategori, Produkt, Modifikation og Menu

Du opretter/redigerer nemt og enkelt en kategori, et produkt, en modifikation eller en menu direkte på din kasseskærm, ved at gøre følgende:

1. Tryk på “rediger” øverst på siden - herefter vil dine kategorier få et rødt minus.
  2. Vil du tilføje en kategori, et produkt, en modifikation eller en menu skal du trykke på “tilføj produkt”
  3. Herefter kan du vælge hvad til vil tilføje og taste informationer ind for det valgte.
  4. Det er også muligt at tilføje et billede og tildele en farve.
  5. Tryk “Gem”

Det er også muligt at oprette kategorier, produkter, modifikationer og menuer på my.shopbox.com, hvor du også har mulighed for at tilføje varianter.

Sletning af Kategori, Produkter, Modifikationer og Menuer

Det er muligt at slette både Kategorier, Produkter, Modifikationer og Menuer direkte via din kasseskærm.

Hvis du ønsker at slette noget, gør du det nemt og enkelt således:

1. Find Kategorien, Produktet, Modifikationen eller Menuen der skal slettes
  2. Tryk på “rediger”
  3. Tryk på det røde minus ved Kategorien, Produktet, Modifikationen eller Menuen du vil slette.