Opsætning - P400

Gennemgang af opsætning af Verifone P400

For at få din Verifone P400 til at fungere og være integreret med shopbox skal du blot følge disse skridt.

1. P400 er en kablet tilkobling, derfor skal der indsættes et LAN-kabel fra din router ind i P400. Dette vil tilkoble den til dit netværk.

2. Tag nu fat i din P400 terminal og tænd den.

3. Tryk herefter på #9 og den grønne knap. Du er nu inde i indstillings menuen. Her kan du gå til Netværk.

4. Inde i Netværk ser du din IP Addresse. Skriv denne ned.

5. Åben nu Shopbox POS på din ipad. Gå ind i Indstillinger > Korterminaler.

6. I Kortterminaler menuen skal du indtaste den fundne IP Addresse i IP feltet.

7. Åben forbindelse og din P400 er nu forbundet.

Ekstra Information:

I tilfælde af at P400 fryser eller der kræves en genstarting kan den grønne knap holdes ned i ca~ 10 sekunder og en reboot vil gennemføres.