27. maj 2024 - Shopbox system opdateringer

Nye system opdateringer er klar. Her er overblikket over de ændringer der er sket

POS - Version 2.4.10

POS Forbedringer:

• Verifone terminaler er nu understøttet

POS Fejlrettelser

• Klippekort skulle scannes to gange for at blive tilføjet til kurven

• Manuel opsætning af en printer kunne resultere i at appen nulstillede den, når siden blev genindlæst

• Afslut dagen flowet havde tekst, der ikke var oversat korrekt

• Nyoprettede eller slettede udgiftskoder var først synlige efter man loggede ud og ind igen.

My Shopbox

Fejlrettelser

• I nogle tilfælde blev ‘flere betalingstyper’ deaktiveret, når du opdaterede siden.

• Gavekort solgt fra POS blev vist som 2 linjer i MyShopbox.

Integrationer

Fejlrettelser

• "Import af kunder til loyalitetsklubben ville fejle hele importen, selvom kun få kunder manglede nødvendig information.

• Den månedlige indtægtsrapport PDF og det tilsvarende arkdata på aktive gavekuponer var forskellige.

• Wolt: Priserne var forkerte i ordrevisningen i POS, når man havde Wolt-ordrer med modifikatorer

• Business Central Integration: Kreditnotaer kunne ikke bookes

For at få glæde af POS opdateringerne, skal du opdatere din app i app store. Resten er allerede opdateret automatisk.