Send faktura igennem Shopbox

Her kan du læse mere om hvordan du kan lave og sende faktura igennem Shopbox

Først og fremmest skal du gå til butiksindstillinger, i my.shopbox.com, for at sætte din faktura op.

1. Gå til Butik Indstillinger via din backoffice

2. Gå til “Butikker”

3. Klik på “pennen”"🖊"i højre side ud fra den butik hvortil du ønsker at designe kvitteringsprint

Billede 1: Rediger butiksindstillinger

Scroll ned i bunden og her vil du kunne designe og indtaste oplysninger til din faktura.

Design din Faktura- og kreditnota

For at designe din faktura- og kreditnota, skal du tage stilling til følgende:

• Skal designet gælde for alle dine faktura- og kreditnota

• Uploade faktura logo

• Betalingsfrist

• Betalingsbetingelser eller brugerdefineret faktura besked

• Om der skal sendes en duplikat

Tryk “Gem” for at afslutte

Herefter skal du genstarte Shopbox på din iPad eller windows computer.