Star TSP650II - BT Printer

Står du og har problemer med din Star Micronics TSP654ii Bluetooth? Her finder du svarene på hvad der er årsagen og hvordan man fikser det.

Først og fremmest, hvis din printer ikke har forbindelse til Shopbox, skal du lukke Shopbox.

Derefter:

• Åbn "Indstillinger” på iPad'en
  • Vælg "Bluetooth"

Tjek om "Star Micronics" står som tilsluttet. Gør den ikke, skal du trykke på den for at oprette forbindelse igen - Virker dette ikke, genstart både iPad og printer og start forfra.

Nu hvor den står som tilsluttet, kan vi forlade "indstillinger".

• Åbn Shopbox.
  • Tryk på det hvide printer ikon i toppen af skærmen
  • Tryk på "Kvitteringsprinter"

• Tryk på genindlæs knappen (cirkel lavet af 2 pile).
  • Tryk på feltet der siger "Klik her for at vælge printer".
  • Vælg printeren "BT Star Micronics".
  • Tryk på "Test" for at oprette forbindelse og lave et testprint.
  • Tryk på "OK".

Fejl koder:

Strøm lys = Tændt

Error lys = Blinker hvert andet sekund

Løsning = Skift bon papir

Strøm lys = Tændt

Error lys = Tændt

Løsning = Luk printer låget

Strøm lys = Blinker hvert sekund

Error lys = Tændt

Løsning = Luk det indvendige låg på printeren

Strøm lys = Blinker hvert andet sekund

Error lys = Ikke tændt

Løsning = Lad printeren køle af

Strøm lys = Blinker hvert 4 sekund

Error lys = Ikke tændt

Løsning = Lad printeren køle af

Strøm lys = Tændt

Error lys = Blinker hvert 0.25 sekund

Løsning = Ret papiret i printeren det sidder fast/forkert

Strøm lys = Tændt

Error lys = Blinker hvert 0.5 sekund

Løsning = Sluk printeren, tag papiret ud af printeren, sæt papiret korrekt i, tænd printeren.

Strøm lys = Tændt

Error lys = Blinker 1 gang i sekundet

Løsning = Tjek at papiret er den korrekte størrelse til printeren.