Sum-up

Sådan sætter du din Sum-up terminal op til Shopbox

Har du allerede en Sum-Up konto?
Følg disse trin til at sætte din terminal op til dit Shopbox system
Har du ikke en Sum-up konto, tryk her for en guide til at oprette en konto

1. Tænd din terminal, tryk på den hvide knap på højre side at terminalen og hold den tæt på

2. På din iPad, åbn Shopbox app’en

3. Tilføj et produkt til kurven (min. 8kr)

4. Tryk på betalingsknappen “Kort”

5. Der åbnes nu et vindue i Shopbox hvor den beder dig om at logge ind med din Sum-up bruger

6. Din iPad begynder nu at lade søge efter terminal

7. Efter 10 til 20 sekunder vil der på din iPad vises  de sidste 3 cifre af dit serienummer på terminalen og den spørger om det er den korrekte terminal(vend terminal om, står på bagsiden nederst venstre hjørne)

8. Bekræft hvis serienummer er ens med vist på iPad

9. Shopbox går nu igang med din betaling

10. Gennemfør betaling med et betalingskort

11. Shopbox siger nu godkendt og du har nu kørt din første transaktion med din Sum-up terminal