1. Shopbox help resources
  2. Shopbox POS - Point of Service

Tjek din Shopbox version

Sådan ser du hvilken version du er på i Shopbox app'en

Når du har Shopbox åben på kasseskærmen, der hvor du kan se dine produkter & tilføje dem til kurven & tage imod betalinger, skal du trykke på printer ikonet, i øvre højre hjørne, se evt. billede.

Nu åbnes printerindstillinger.

Nederst i bunden af pop-up vinduet kan du se teksten "Shopbox ver. P 1.6.xxx.xxx"

De 3 tal der står efter "6." er Shopbox versions nummeret, f.eks. 414, som ses på billedet nedenfor.