TSP143III USB

Dette er en nem guide, til at sætte en USB printer op.

På printeren

1. Tag strømforsyningen og tilslut den til printeren.

2. Tag iPad opladeren, og forbind Ipad og printer.

3. Pak papirrullen ud og sæt i printeren. (Billede 1)

4. Tænd printeren på venstre side.

På iPad'en.

1. Åbn iPad'en.
 2. Gå til "Appstore".
 3. Søg på "TSP100III Utility".
 4. Tryk på "Hent".
 5. Åbn App'en.
 6. Tryk på "Unselected State" der blinker rødt.
 7. Efter App'en har indlæst, tryk på enhed kaldet "TSP143II-XXXX"
 8. Tryk på "Apply" nederst i højre hjørne.

Forbind printer i Shopbox.

1. Åbn Shopbox.

2. Efter produkter er indlæst, klik på det hvide printer ikon i den sorte bjælke i toppen af skærmen.

3. Vælg "Main printer".

4. Tryk på feltet der siger følgende "klik her for at vælge printer".

5. I den grå boks der kommer op for neden, skulle der være et device kaldet "USB:TSP100".

6. Klik på "done" der står i højre hjørne af den grå boks.

7. Klik på "Gem".

8. Der kommer en boks op der spørger om man er sikker på at vil oprette forbindelse og lave et testprint.

9. Klik "ja" til dette.

10. Der skulle komme et stykke papir op der siger "Mainprinter test".

11. Hvis Papiret ikke kom op, tjek om papir sidder rigtigt i printeren.