1. Shopbox help resources
  2. Shopbox POS - Point of Service

Usendte transaktioner

r Sådan tjekker du om alle transaktioner er synkroniseret i tilfælde af udfordringer med netværk

Sådan finder du frem til om Shopbox har gemt nogle transaktioner, som ikke er synkroniseret til din kasserapport

1. Åbn Shopbox på kasseforsiden

2. Tryk på de 3 hvide oppe i venstre hjørne

3. Vælg "Indstillinger"

4. Rul ned i menuen i venstre side og vælg "Fejl"

5. I tilfælde af der er usendte transaktioner tryk på "opdater" og derefter på "synkroniser alt"

Så starter der en baggrundsproces som uploader transaktionerne fra iPad'en til Shopbox.

Der vil normalt gå 1-3 minutter alt efter antallet af transaktioner.