Web-Order

En nem step-by-step guide til at opsætte din bestillings hjemmeside til Shopbox

// Beskrivelses tekst //

Sådan gør du

1. Login på my.shopbox.com
  2. Gå til Integrationer
  3. Tryk på "Shopbox Order App"
  4. Tryk på "Start", har du den gamle udgave, skal du derefter trykke på "Go to new"
  5. Opsæt farve i Brand color
  6. Indsæt logo i "Brand logo"
  7. Indsæt butiksfacade eller andet billede i Cover photo (Har du flere afdelinger, kan du indsætte et for hver butik du har
  8. Tryk på "Next" for at gå til næste side
  9. Indsæt Beskrivelses tekst i "About us text".  Det kan være en kort beskrivelse af forretningen, inspirationen bag eller noget andet.
  10. Vælg hvor mange dage man kan bestille forud i "Pre-order perod". Du kan vælge fra 1-14 dage.
  11. I "Default Takeaway" vælger du om du tilbyder Pick-up, Delivery eller begge dele. Sæt flueben i boksene der passer til din forretning. Har en af dine forretninger kun det ene, kan du sætte flueben i "Use different takeaway type for" og sæt fluebene så det passer for din afdeling.
  12. Tryk på Next når du er færdig.
  13. Vælg dit varekatalog ved at vælge filter. Du kan læse mere om filter opsætninger her. Du kan også vælge et filter til hver afdeling, ved at sætte flueben i "Use different filter for"
  14. Har du gavekort i dit Shopbox abonnement, kan du også sætte det op som betalingsmulighed på din side. Det kan du gøre ved at sætte flueben ud for "Giftcard"
  15. Opsæt dit "service fee". Det kan være posegebyr, bestik, servietter osv. Dette fee vil automatisk ligge sig oven på ordre totalen.
  16. Tryk på Next
  17. I site name indtaster du navnet på din butik. Det navn indtaster vil blive brugt foran domænet shopbox.com. Så indtaster du "restaurant" vil din side hedde restaurant.shopbox.com. Du vil få det fulde link når du er færdig med opsætningen.
  18. Opsæt en kasse til at modtage ordre, på hver af dine afdelinger.
  19. Tryk på "Finish"
  20. Når du er færdig, kan du trykke på linket for din hjemmeside, og blive taget til den direkte