WiFi printer (TSP100)

Her finder du en guide til at tilslutte din WiFi printer

På din printer

Sæt en bonrulle i din printer

Tilslut printer til strøm.

Der er 2 måder at tilslutte din Wi-Fi printer på

Den ene er WPS og den anden er Manuelt.

WPS:

1. Hold "Pair" knappen nede bag på printeren, til det blå lys på fronten a printeren blinker.

2. Gå til din router og aktiver WPS. Det kan gøres ved at trykke på WPS knappen på routeren.

3. Vent nogle sekunder, og se der kommer et print ud af din printer.

4. i "Network Mode" skal der nu stå Infrastructure

5. Under "Current Ip Parameters Status" er der en Ip adresse.

På din iPad

1. Åben Shopbox

2. Tryk på Printer ikonet i toppen af skærmen.

3. Tryk Main printer

4. Tryk på "Klik her for at vælge printer"

5. Vælg nu printeren, der har samme Ip adresse som på printet du fik ud

Manuelt:

1. Tænd den imens at du holder “Feed knappen” inde

2. Slip “Feedknappen” når printer begynder at printe

3. Smid det første udskrift ud og behold nr. 2 der kommer ud, vi skal bruge den senere.

På din iPad

1. Gå til App Store

2. Tryk på “søg”

3. Søg efter “TSP100III Utility”

4. Tryk på “Hent”
    Hvis du har fået sat din iPad op af Shopbox er dette program allerede hentet til din iPad

5. Gå nu til “Indstillinger” på din iPad

6. Vælg “WiFi”

7. Vælg det “WiFi” der dukker under “Enheder” der hedder “TSP100II-XXXXX”
    (dét som står på det print der kom ud da vi startede printeren)

8. Der vil dukke et pop-up vindue op, hvor ipad’en spørger om at forbinde med enheden, der vælger du “Ja”

9. Gå til app’en “TSP100II Utility"

10. Her skal du trykke på “Unselected State”

11. Under menu’en ‘Select Device’, skal du vælge din nye printer som nu er tilsluttet

12. Vælg 'Apply’ nederst til venstre for at vælge din printer

13. Du bliver nu sendt tilbage til hovedmenuen

14. Tryk på “Device Management”

15. Du bliver overført fra ‘TSP100III Utility’ til ‘Safari’-app’en

16. Tryk på login, i venstre side.
    Hvis du bliver spurgt om login, så brug:
    Brugernavn: root
    Password: public
    Du vil højst sandsynligt blive spurgt om at skifte password, der SKAL du altid vælge ‘nej’ eller ‘annullere’

17. Nu har du en flere valgmuligheder i menuen i venstre side

18. Tryk på ‘WLAN Settings’

19. Vælg “Infrastructure Mode”

20. Herunderskal du skrive følgende ind
    SSID: Din router/wi-fi navn
    Security: WPA2/AES
    SecurityKey: Koden til dit wi-fi
    OBS skriv nøjagtigt hvad dit Wi-fi heder og dens kode, med rigtige store og småbogstaver, da printere ikke ellers vil virke

21. I venstre side vil der nu komme en “Save” knap som vil blinke i rød farve, tryk på den

22. Vælg Save-> Configuration printing -> Restart device. Og tryk på “Execute”

23. Printeren vil nu genstarte og derefter vil den printe et udprint med printerens IP-Adresse ud

24. Gå ud af Safari og ind i Shopbox

25. Tryk herefter på printerikonet øverst til højre

26. Vælg “Mainprinter” -> “Vælg printer” -> scroll ned til din printer, hedder den ip-adressen der står på printet fra din printer (Se punkt 23)

27. Vælg “OK”

28. Tryk”‘Gem”og ja

29. Din printer skulle meget gerne printe en lille slip ud hvor der står “Main printer test”.

Printeren er nu klar til brug