Info & FAQ - Woocommerce

Bruger man Woocommerce og gerne vil integrere den til Shopbox, kan dette gøres meget simpelt. Vi har herunder opstillet en chek-liste til dig, så du sikrer, at alle dine varer kommer korrekt over til Shopbox:

Moms

Moms opsætningen er meget vigtig. Hvis dette ikke er sat korrekt op i Woocommerce, vil priserne være forkerte i Shopbox. Derfor er det vigtigt at have styr på følgende:

• Er priserne indtastet incl. moms?
    - Hvis ja, så husk at bekræfte dette i Moms indstillingerne i Woocommerce
    - Hvis ja, check om varens “momsstatus” er sat til momspligtig. Skal der ikke være moms på varen, så husk at sætte den til nulsats i stedet. Læs mere her

Kategorier/tags

Når Shopbox importerer varer fra Woocommerce, inddeler vi dem i kategorier. Dette gøres udfra den gruppe (tag) varen er tildelt i Woocommerce. Da man kan have et produkt i flere tags i Woocommerce, tildeler vi varen til den kategori/tag, der er sat som “Primær” i Woocommerce. Er varen ikke tildelt en primær kategori/tag, vil den blive tildelt den første kategori/tag som den er tildelt.

Lager

Shopbox og Woocommerce synkroniserer lageret på tværs af de 2 platforme, så varernes status altid er korrekt i Webshoppen. Bruger du varianter, så husk at sætte lagerbeholdning på varianten, så din status altid er korrekt. Herved undgår du restordrer. Bruger du bundles / flerstykspriser i Woocommerce, skal du ikke gøre dette.

Ordrer

Shopbox kan importere dine ordrer fra Woocommerce, så du har et samlet overblik over omsætningen for begge dine platforme. For at Shopbox kan få ordren ind, skal den stå som “Gennemført”.

Varenummer

Integration til Shopbox giver mulighed for at overføre SKU-koderne 1 til 1. Det er også en mulighed at overføre Woocommerce SKU-koden til stregkodefeltet i Shopbox. Vi anbefaler dog at overføre 1 til 1. Skulle der være behov for stregkoder på varerne i Shopbox, kan disse autogenereres ved import til Shopbox.

Til- og fravalg i Integrationen

• Skal lager eksporteres til Shopbox, og synkroniseres?
  • Skal varenummer eksporteres som SKU-kode?
  • Skal varenummer eksporteres som stregkode?
  • Skal billedet overføres sammen med varen
  • Skal produkter automatisk overføres til Shopbox efter oprettelse
    - Gælder kun aktive produkter hvor at varegruppen allerede er i Shopbox
  • Opdater produktnavn efter første import?
    - Dette er til hvis du ændre navn på varen i Woocommerce
  • Opdater kategori efter første import?
    - Dette er til hvis du skifter den primære varegruppe i Woocommerce
  • Opdater billede efter første import?
    - Dette er til hvis du ændre billedet i Woocommerce
  • Skal gennemførte ordre, overføres til Shopbox som salg?
  • Auto generer stregkode ved import?
  • Auto generer SKU-kode ved import?