14. juli 2024 - Shopbox system opdateringer

Nye system opdateringer er klar. Her er overblikket over de ændringer der er sket

My Shopbox (Backoffice)

Forbedringer:

Generelt

Fejlrettelser:

• Rabatter beregnet i Shopbox POS-systemet blev ikke afrundet korrekt, hvilket førte til uoverensstemmelser i de eksporterede værdier, når de blev integreret med regnskabssystemet.

• Når en obligatorisk modifikator blev sendt til Weorder, var modifikatoren i Weorder ikke obligatorisk. Dette er blevet rettet.

• Forbedringer af SAF-T fil eksporten.

• Salgsordrer blev duplikeret i Business Central (MBC) fra Shopbox POS, hvilket førte til forkerte salgsdata.

• Hvis et produkt startede med specialtegn, kunne vores PDF-rapporter ikke vise produktnavnet korrekt.

• En fejl relateret til Extend er blevet rettet.

• Kontokortlægning for brugeroprettede betalingstyper (tilpassede betalinger) blev ikke gemt ved opdatering af "Tripletex"-integrationen i My.Shopbox. Dette er blevet rettet.