Køb gavekort og Stempelkort via webshop

Shopbox tilbyder en løsning, hvor dine kunder kan købe gavekort og stempelkort via din egen webshop

Der er nogle forudsætninger inden du kan konfigurere din webshop

Forudsætninger inden du konfigurere webshoppen

1. For at sætte webshoppen op skal du minimum have et PLUS abonnement.
  2. Gennemfør denne guide om hvordan du sætter dit digitale gavekort op generelt
  3. Du skal bruge en betalingsløsning, således dine kunder kan betale i webshoppen. Her skal du enten benytte Adyen (Shopbox Pay) eller Sumup.
  4. Hvis du ønsker at sælge 'klippekort' skal disse oprettes. Det gør du under Butiksindstillinger (1), Stempelkort (2) og opretter stempelkort (3)

Opsætning af webshop

gør følgende:

1. Gå til Integrationer (1), Vælg Gifts shopbox (2) og tryk Start (3)
  2. En dialog boks dukker op. Tryk på 'Installer Integration'
  3. Vælg betalingsudbyder. Her er det vigtigt at du vælger den betalingsudbyder du har konfigureret og aktiveret for dig
  4. Upload dit logo (1), et forsidebillede (2).
  5. Vælg brand farver
    1. Baseret på de billeder du har lagt op forslår vi nogle brand farver. Vælg input feltet (1) og hernæst et af de forslåede brandfarver (3). Dernæst vælg den sekundære farve (2) og en forslået farve (3).
      1. TIP: Du kan også trykke på den grå firkant i den primære og sekundære farve for selv at vælge en farve.
    2. Vælg Næste trin når du er tilfreds (4)
  6. Du vil nu se en forhåndsvisning af hvordan din webshop vil se ud. Hvis du er tilfreds, så tryk næste
  7. Udfyld følgende detaljer.
    1. Vælg medarbejder (1). Denne medarbejder vil blive stemplet på de køb der foretages gennem webshoppen
    2. Vælg kasseapparat (2). Dette kasseapparat benyttes så salg fortaget via webshoppen håndteres her.
    3. Besked (Valgfrit). Herunder har jeg indtastet en besked til inspiration. Du behøver ikke skrive noget
  8. Vælg loyalitetstype (gavekort og/eller stempelkort. Slå enten gavekort og eller stempelkort til eller fra alt efter hvad du ønsker at sælge. Bemærk at hvis du slår stempelkort til skal du sikre du har oprettet nogle (se længere oppe)
  9. Vælg link navn. Her skal du blot vælge hvad linket til din webshop skal ende på. Normalt er det blot dit butiksnavn. Men du kan ændre det her.
  10. Set dit nye site :-)
    1. Nu kan du se dit nye site. Kopier linket ved at klikke på kopier knappen og åbn en browser og sæt linket ind og tryk ENTER
    2. Webshoppen ser nu således ud og gæster kan nu købe gavekort til din butik
  11. Hvis du have slået stempelkort til vil kunden først få et valg om enten at købe gavekort eller stempelkort.

Nu kan du tilføje linket til din hjemmeside og gør reklame for denne nye funktion.

Ret din webshop

Ønsker du at rette i din webshop, finder du blot webshoppen igen og vælger 'rediger'