Opret en Sum-Up konto

Sådan opretter du en Sum-up konto

For at du kan bruge din Sum-Up terminal, skal du først oprette en Sum-Up konto. Dette gør du nemt og enkelt således:

1. Tryk på dette link

2. Du kommer nu ind på Sum-up's side

3. Tryk på “Opret Konto”

4. I den lille fane, vælger du hvilket land dit firma er registreret i

5. Tryk herefter på “Fortsæt”

6. Skriv din e-mail adresse og ønskede kodeord.

7. Husk at sætte flueben i den øverste boks

8. Tryk på “Fortsæt”

9. Herefter bliver du spurgt om du vil købe en kortlæser.

10. Tryk på “Jeg har allerede en Sumup kortlæser.” i øverst højre hjørne

11. Vælg “Fortsæt til Dashboard”

12. Udfyld de virksomheds oplysninger der bliver efterspurgt på skærmen

13. Tryk på "Gem og forsæt"

14. Udfyld dine personlige oplysninger og tryk på "Gem"

15. Skriv registreringsnummer samt kontonummer til udbetalinger

16. Tryk herefter på "Gem"

Upload af kontooplysning
Inden du har omsat for 50.000 kr via din Sum-up terminal, skal du havde uploaded dine personlige oplysninger samt dokumentation, Virksomhedsbevis & BilledID.

1. Gå til https://me.sumup.com/da-dk/

2. Login ind på din Sum-Up konto

3. I menuen, i venstre side, skal du trykke på "Konto"

4. Vælg fanen "Dokumenter"

5. Her kan du uploade legitimation ved at trykke på det blå + ikon

6. Find et billede eller scannet dokument, på din computer, af enten dit kørekort, pas eller andet billedID.

7. Tryk "vælg" eller "åben"

8. Kør det samme under "Virksomhedsbevis".

9. Tryk på "Upload dokumenter" og vent på at de er blevet uploaded.

Du har nu oprettet din Sum-Up konto og er klar til at tage imod betalinger.
Tryk her for at sætte din terminal op.