1. Shopbox help resources
  2. Shopbox Backoffice - my.shopbox.com

Gensend Transaktion

Dette er en nem guide til at gensende transaktioner fra Nets Log til transaktions listen

Har du oplevet at en transaktion er kørt igennem på din Nets terminal men du kan ikke finde den i transaktionslisten?
Læs her hvordan nemt får din transaktion ind i Shopbox igen.

Følg nedestående guide til at få send transaktion :

1. Klik på de 3 hvide streger i venstre hjørne

2. Vælg Indstillinger

3. Rul ned i venstre side og vælg Nets Log

4. Klik på transaktionen der ikke er vist i transaktions listen

5. Klik på "resend"

6. Hvis der ingen fejlmeddelse kan du nu se transaktionen i din transaktionsliste.