Info - Inventio.it Microsoft 365 Business Central integration

Shopbox har sammen med Invenio.it bygget en løsning, der sørger for at alle produkt og kundedata fra Microsoft 365 Business Central enkelt overføres til din Shopbox POS, hvor du efterfølgende kan styre dit daglige salg. Dette kan være fra én butik til flere lokationer med flere kasseapparateter.

Med Shopbox integrationen til Inventio MBC kan du synkronisere produkt information, priser, billeder og kunder. Det kan også vælges om man vil synkronisere alle varegruppe eller blot nogle enkle grupper. Samtidig synkroniseres salgsdata den anden vej til MBC, her har du flere forskellige opsætningsmuligheder.

Du har følgende 3 forskellige muligheder:

• Finanskladde (Journal)

• Salgsfaktura (Sales invoice)

• Salgsordrer (Sales order)

Eksport som Journal

Her kan du få din omsætning kørt ind i din finanskladde i Inventio.it MBC efter hver dagsafslutning.
Du skal vælge hvilken salgskonto du ønsker varesalg på per lokation, samt hvilke modkonti, der skal bruges til betalingstyperne, som kredit kort, kontant, MobilePay m.m. Gavekorts salg kan her også sættes op til en selvstændig konto.

Sale invoice/orders

Dette er den mest avancerede opsætning. Det er denne opsætning der skal bruges for at påvirke lagertræk. Her skal man benytte "Sales order" integrationen.

Shopbox opretter en ordre/invoice per betalingstype (per lokation) i Business Central når dagen afsluttes. Såfremt, der oprettes en faktura i kassen med en given kunde, så synkronises den faktura med det samme, med kunden tilknyttet, til Business Central.

Bruger du ordre integrationen, så opdaterer dit lager i Business Central, når ordren bogføres.

Opsætning af selve løsningen findes her: