IPP 350 Nets

Her kan du finde svar og hjælp til mest almindelige problemer med IPP350

Min IPP350 er ikke tilsluttet med Ipad?

Husk at hvis du ikke er i Shopbox app'en vil din kortterminal miste forbindelse til iPad'en og den vil derfor lyse rød i "ECR" og sige at "Ikke forbundet til kasse".
Alt du her skal gøre er at åbne Shopbox og vente 10-30 sekunder, på at din forbinder til din kortterminal igen.

Hvis Shopbox app'en er åben og du stadig ikke kan forbinde til din IPP350 skal du gå ind på Shopbox app’ens indstillinger, gå til kortterminalindstillinger, tjek om IP-adressen hænger sammen med det samme som den der står på terminalen under ECR-Ip adresse.

Hvis det ikke virker, skal du dobbelttjekke om Ipad’en og terminalen er på samme netværk/Wifi.

Hvis IP-adresse stemmer overens på både tablet og IPP350 og de er på samme netværk.
Kan du prøve at gå ind under Shopbox, → Indstillinger → Generelle indstillinger → Skift Nets enheder --> Skriver den følgende “Are you sure that you want to changes to IPP350” -> skal du trykke “Ja”.
Genstart Shopbox og din terminal vil nu tilslutte til din iPad igen.

Min IPP350 siger at der skal laves en afstemmning?

Hvis terminalen ikke er blevet afsluttet de sidste 48 timer, skal du lave en dagsafslutning, før du kan lave et salg.

Min IPP350 skærm er frosset?

Hold den gule knap (clear) + (.,’)-knappen nede på samme tid til at skærmen går sort.

Hvis det ikke virker, skal du pille stikket ud på bagsiden af terminalen og tag den ind igen.

Min IPP350 skærm har ikke noget lys.

Hvis din skærm er meget mørk, men stadig virker eller ikke virker, skal du tjekke at kablerne i magicboksen sidder i korrekt.

Hvis de gør det, så tjek at din stikkontakt virker, hvis de gør det så kontakt os.

Min IPP350 lyser rød oppe i ECR.

a. Check at din iPad og IPP350 er på samme netværk, er de ikke så slå iPad over på det netværk og nu skulle de meget gerne være forbundet og ECR lyse grøn.

B. Er din IPP350 på samme netværk som din iPad, skal du checke at terminalen har den rigtige IP adresse på din iPad. Det gør du på følgende måde:

Først går du ind på shopbox app’ens indstillinger,
gå til kortterminalindstillinger, noter IP-adressen.
På terminalen

Swipe dit ’Købmandskort’ på terminalen.

I menuen trykker du på ’6’ (Parameter) ->’1’ (ændre) -> ’3’ (Kasse).

Du skal nu ændre i det der hedder “ECR IP ADRESSE”

Brug F2 og F3 til at navigere mellem menuerne til du finder #ECR IP ADRESSE”. Check at den er det samme den der står på iPad’en. Er den ikke det kan du trykke på “Clear” og derved indtaste ip adressen fra iPad’en. Tryk grøn til slut, terminalen genstarter nu.

C. Hvis Ip-adresse stemmer overens på både tablet og IPP350
Prøv at gå ind under Shopbox, → Indstillinger → Generelle indstillinger → Skift Nets enheder --> Skriver den følgende “Are you sure that you want to changes to IPP350” ->Tryk “Ja”.

Genstart Shopbox og nu skulle din terminal gerne virke.

D. Hvis intet af overstående virker kontakt Shopbox support.

Min IPP350 genstarter hver gang jeg laver en korttransaktion?

Tjek at alle kabler sidder korrekt i din magicboks og har strømforsyningen til både magicboksen og IPP350 sidder godt i og sidder i en virkende stikkontakt.
Gør de det, kontakt Shopbox support for at få skiftet din magicboks.

Shopbox siger “Not active” når jeg trykker på kort?

a. Check at din iPad og IPP350 er på samme netværk, er de ikke så slå iPad over på det netværk og nu skulle de meget gerne være forbundet og ECR lyse grøn.

B. Er din IPP350 på samme netværk som din iPad, skal du checke at terminalen har den rigtige IP adresse på din iPad. Det gør du på følgende måde:

Først går du ind på shopbox app’ens indstillinger,
gå til kortterminalindstillinger, noter IP-adressen.
På terminalen

Swipe dit ’Købmandskort’ på terminalen.

I menuen trykker du på ’6’ (Parameter) ->’1’ (ændre) -> ’3’ (Kasse).

Du skal nu ændre i det der hedder “ECR IP ADRESSE”

Brug F2 og F3 til at navigere mellem menuerne til du finder #ECR IP ADRESSE”. Check at den er det samme den der står på iPad’en. Er den ikke det kan du trykke på “Clear” og derved indtaste ip adressen fra iPad’en. Tryk grøn til slut, terminalen genstarter nu.

C. Hvis Ip-adresse stemmer overens på både tablet og IPP350
Prøv at gå ind under Shopbox, → Indstillinger → Generelle indstillinger → Skift Nets enheder --> Skriver den følgende “Are you sure that you want to changes to IPP350” ->Tryk “Ja”.

Genstart Shopbox og nu skulle din terminal gerne virke.

D. Hvis intet af overstående virker kontakt Shopbox support.